Op vrijdag 17 mei voeren we actie. Doe jij mee?

Binnenkort voeren Kando, Absoluut, Dito, Konekt, Onafhankelijk Leven, Vlaams Welzijnsverbond en SOM actie om het thema ‘handicap’ zichtbaar te maken in aanloop naar de verkiezingen van zondag 9 juni. Want mensen met een handicap ervaren vele zichtbare en onzichtbare drempels, de wachtlijsten worden niet korter maar langer, handicap lijkt voor velen een ver-van-mijn-bed-show. Het is tijd om onze stem te laten horen!

Voer jij mee actie?

Op vrijdag 17 mei komen we in heel Vlaanderen op straat en spreken we het grote publiek aan. We delen energierepen uit om symbolisch duidelijk te maken dat het ons veel energie kost om deel uit te maken van deze samenleving. We vragen aan mensen om onze boodschap te onderschrijven en verder uit te dragen. We roepen beleidsmakers op om concrete acties te realiseren die het leven van mensen met een handicap echt verbeteren. Want het is tijd voor verandering.


Zie jij het zitten om zelf of met je vrijwilligersploeg een lokale actie uit te werken? Actiemateriaal (energierepen, spandoeken…) wordt door ons voorzien, je kan dat afhalen in 1 van de lokale Kando- of Dito-punten in je buurt. Je mag ook komen helpen op de locaties die bepaald zijn door de kandopunten. Deze mail mag verder gestuurd worden naar jullie vrijwilligers en leden.


Praktische informatie

Datum: vrijdag 17 mei, vanaf 14u
Locatie: zelf te bepalen
Locatie in Limburg: Hasselt, Molenpoort
Er is een grote nationale actie in Antwerpen
We denken dat de actie ongeveer 2 uur moet duren

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, neem contact met ons op via onderstaande knop

Neem contact op