Kandopunt Oost-Vlaanderen

Terug naar locaties

Wij zijn een dynamische vereniging van en voor iedereen met een handicap. Kando. Met 'Kan', van kunnen. Omdat we geloven dat we samen alle drempels kunnen wegnemen. Kando. Met de 'do' van doen. Omdat we nooit bij de pakken blijven zitten.

Wie zijn we

KVG Oost-Vlaanderen wordt Kandopunt Oost-Vlaanderen, maar onze waarden en kwaliteiten blijven we behouden. Kando is een vereniging van en voor kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap en hun omgeving!

ONTMOETEN
Kandopunt Oost-Vlaanderen telt een 25-tal afdelingen die boeiende activiteiten aanbieden: jaarfeesten en daguitstappen, spel en sport, crea-activiteiten, film en theaterbezoek, weekends en vakanties, gespreksmomenten, en nog meer! Benieuwd of er iets voor jou tussen zit?

Ben je opzoek naar een hobby of sociale contacten? Onze vrijetijdstrajectbegeleider kan samen met jou op zoek!

INFORMEREN
Bij ons kan je terecht voor informatie over tegemoetkomingen, sociale voorzieningen en het zorglandschap. Ook kan je via Kando een beroepsprocedure starten tegen beslissingen van het VAPH.

VORMING
Kando, Gezin en Handicap en absoluut organiseren ook infomomenten en vorming voor personen met een handicap en hun omgeving, voor vrijwilligers en externe organisaties.

Ook meedoen?

Benieuwd welke activiteiten er zijn in jouw buurt?
Heb je vragen voor ons? Of een idee?

Bel of mail en we luisteren graag naar jouw verhaal!

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, neem contact met ons op via onderstaande knop

Neem contact op