Kandopunt Vlaams-Brabant

Terug naar locaties

Kandopunt Vlaams-Brabant is een dynamische vereniging van en voor kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap én hun omgeving.

Wie zijn we

KVG Vlaams-Brabant wordt Kando Vlaams-Brabant, maar onze waarden en kwaliteiten blijven we behouden. Kando is een vereniging van en voor iedereen met een handicap en hun omgeving!

ONTMOETEN
Kando Vlaams-Brabant telt een 30-tal afdelingen die boeiende activiteiten aanbieden: jaarfeesten en daguitstappen, spel en sport, crea-activiteiten, film en theaterbezoek, weekends en vakanties, gespreksmomenten, en nog meer! Benieuwd of er iets voor jou tussen zit?

Ben je opzoek naar een hobby of sociale contacten? Onze vrijetijdstrajectbegeleider kan samen met jou op zoek!

INFORMEREN EN VERSTERKEN
Bij ons kan je terecht voor informatie over tegemoetkomingen, sociale voorzieningen en het zorglandschap. Ook kan je via Kando een beroepsprocedure starten als je niet akkoord gaat met een beslissing over kinderbijslag, tegemoetkomingen, VAPH, …

Kando, Gezin en Handicap en absoluut organiseren infomomenten en vorming voor personen met een handicap en hun omgeving, voor vrijwilligers en professionelen.

SNOEZELEN
Kandopunt Vlaams-Brabant heeft een eigen snoezelruimte in Zellik waar gezinnen en voorzieningen kunnen snoezelen. Liever thuis of op kamp snoezelen? We verhuren ook mobiele snoezelkoffers.

HUUR ZALEN
We verhuren toegankelijke zalen in Leuven en in Zellik, niet alleen voor Kando activiteiten, maar ook voor andere vergaderingen en feestjes.

Ook meedoen?

Benieuwd welke activiteiten er zijn in jouw buurt?
Heb je vragen voor ons? Of een idee?

Bel of mail en we luisteren graag naar jouw verhaal!

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, neem contact met ons op via onderstaande knop

Neem contact op