Onze waarden

Terug naar Onze organisatie

Van en voor mensen met een handicap. Persoonlijk, dichtbij en met een positieve cando-mentaliteit. Bij Kando staan mensen met een handicap centraal. We kiezen voor een persoonlijke aanpak. We staan dicht bij de mensen.

Personen met een handicap staan centraal

Hoe mensen het leven met een handicap beleven, in al zijn aspecten, is altijd ons uitgangspunt. Door nauwe contacten met leden verruimen vrijwilligers en medewerkers voortdurend hun kijk op leven met een handicap.

Persoonlijke aanpak

We werken met passie en empathie. Wij doen al het mogelijke om tegemoet te komen aan de vragen, verwachtingen en noden van onze leden.

Intercultureel

Kando is er voor élke persoon met een handicap, ongeacht de aard van de handicap en zijn/haar/x netwerk. Diversiteit en interculturaliteit zijn voor ons basisprincipes.

Betrouwbaar en oprecht

Als professionele organisatie werken we transparant en kwalitatief. We hechten veel belang aan correct en actueel informeren, ook al is de boodschap die we moeten geven soms moeilijk.

Christelijk geïnspireerd

Vertrekkend vanuit het christelijk gedachtegoed willen we ieder mens, ongeacht leeftijd, afkomst of overtuiging, tot zijn recht laten komen. We vertrouwen mensen en respecteren de keuzes die ze maken.

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder, neem contact met ons op via onderstaande knop

Neem contact op